loading icon
Oj, jaz sem Špela, pa ti?

Končno tukaj? Naj se tvoje raziskovanje z menoj prične!
Preberi več...
Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
1
Sensilab SlimJOY – ko je zdravo tudi dobro!
24.
junij


V mojem življenju, ki bi ga največkrat opisala kot tempirana bomba, je Sensilab našel ta pravo mesto. Zares sem si v kategoriji prehranjevanja zelo oddahnila. Z njim je vse lažje, hitreje in za kar se zmeraj najbolj zavzemam – zdravo! Saj sami zelo dobro veste, da se danes prav nič več ne odvija počasi in da so le redki tisti, ki bi lahko rekli, da ima za njih dan dovolj ur. Ker se dnevno srečujem s takšnimi in drugačnimi izivi, mi za »kvalitetno gorivo«, ki bi ga morala vnesti v svoje telo, velikokrat zmanjka časa. Se vam zdi znano, kajne? Športne aktivnosti so del mojega vsakdana, zato je še toliko bolj pomembno, da predvsem kakovostno nadomestim izgubljene kalorije. Hočeš ali nočeš, zavedati se moramo, da je naše telo edini »dom«, ki ga imamo, zato ga moramo skrbno varovati in se tudi zdravo prehranjevati.

Sensilab 1

VANILLA SHAKE

Screen Shot 2017-06-24 at 14.52.10
Gre za popolen nadomestek obroka, sama pa ga prakticiram predvsem po treningih, saj je Vanilla Shake visoko beljakovinski “šejk”, ki ima le 104 kalorije in garantirano poskrbi, da na najboljši možni način nadomestim potrošene kalorije po vadbi. Če ste ljubitelji vanilije, boste s tem napitkom združili odličen okus in kakovostno vsebino samega shake-a. Torej vse v enem! Vanillia Shake je dokaz, da niso samo nezdrave jedi dobrega okusa, ampak lahko v hrani uživamo tudi, kadar je ta zdrava in učinkovita za naše telo. Še ena praktična stran Shake-a je tudi ta, da se nahaja v manjših vrečkicah, kar omogoča enostavno uporabo in v športni torbi ne zasede preveč prostora.

shake

SHAKE KOT SUPER DODATEK K VAŠEMU
NAJLJUBŠEMU SMOOTHIE-JU

Vanilla Shake lahko pripravite skupaj s smoothie-jem in si tako zagotovite ustrezen vnos beljakovin. Tako do kosila ne boste lačni, saj vas bo smoothie nasitil in vam dal energije za vse podvige, s katerimi se dnevno srečujete. Ta bo z božanskim okusom super zdrava komponenta za vaš smoothie in še en razlog več za kar se bo neučakano zbujati v novo jutro.

Moj najljubši:

 • 1 banana
 • 100 g malin (lahko zamrznjene)
 • 2 žlički mletih lanenih semen
 • 2 žlički goji jagod
 • 1 žlička agavinega sirupa
 • 1 dl ovsenega mleka
 • 1 vrečka Vanilla Shake-a

Screen Shot 2017-06-24 at 14.29.59

BOOT BURN

Meni najljubši topilec maščobic in še z okusom breskve. BootBurn Intensive učinkovito spodbuja porabo maščob kot prvi vir energije, prav tako pa izboljšuje razmerje med mišicami in maščobo. Telesu daje vitalnost, odlično presnovo, vdrževanje ustrezne ravni sladkorja v krvi in kar mene osebno najbolj razveseljuje – zmanjša občutek utrujenosti!

spela horvat sensilab

WATER OUT

Izdelek, ki je v prvi vrsti občutno pospešil moj metabolizem. Kot vsaka ženska se tudi sama velikokrat srečujem z neurejeno prebavo. Predvsem zato, ker si ob številnih obveznostih skozi ves dan včasih ne vzamem časa zase. Tako je WaterOut postal moj jutranji ritual in vse prebavne tegobe so odšle vstran!

Sama priprava je povsem enostavna. Eno vrečko si vmešam v 1 liter vode in jo popijem v dopoldanskem času, ko sem še doma. S tem prav tako zadovoljim potrebe po tekočini in pospešim prebavo. Sam izdelek je lahko v veliko pomoč tudi tistim, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, saj ta spodbuja izločanje vode in toksinov iz telesa.

Screen Shot 2017-06-15 at 10.32.05

NE SPREGLEJTE!

Prav ta vikend lahko svoj WaterOut napitek dobite v sklopu super akcije, ki vam je dostopna s klikom TUKAJ.Screen Shot 2017-06-24 at 14.46.43Le Za ceno enega boste prejeli 2 WaterOut napitka, ki vsebujeta 10 vrečic.
Naj se zdravo čiščenje prične!

IN NE MOREMO SE POSLOVITI, PREDEN NE REČEMO ŠE KAKŠNO O VADBI!

Ob ustrezni hrani in prehranskih dodatkih pa je zagotovo zelo pomemben faktor tudi gibanje! Sama sem v prvi vrsti zagovornica funkcionalnih vadb, pri katerih se izmenjuje stopnja intenzivnosti in naše telo resnično postavi na preizkušnjo. Ob rednem prakticiranju tovrstnih treningov pridejo tudi hitrejši rezultati, saj gre za kombinacijo kardio-krepilnih vadb visoke intenzivnosti.

Vadba z menoj:

 • Ti bo vzela le 20 minut časa.
 • Uspeh je zagotovljen!
 • Motivacija tudi!
 • Vadite lahko v domačem prostoru, kjer vam je najbolj udobno.
 • Naredili boste nekaj dobrega zase in svoje telo.
 • Občutek po koncu pa je tisti najboljši!

cd spela horvat sensilab

1,2,3 AKCIJA!

Facebook
Pinterest
Twitter