loading icon
Oj, jaz sem Špela, pa ti?

Končno tukaj? Naj se tvoje raziskovanje z menoj prične!
Preberi več...
Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
1
Moja formula za 100% zapeljiv trebušček je razkrita!
17.
julij


Poletje je že tukaj in v naših mislih enostavno več ne sme biti prostora za izgovore.

Glavna

Ker smo ženske tiste, ki imamo rade hitre in učinkovite rezultate, vam tokrat razkrivam svoje najljubše vaje za trebušne mišice, ki ob redni vadbi prinašajo hitre rezultate. Vaje so mi tako pri srcu, da jih izvajam že dolgo časa in jih tudi poljubno imenujem. Športno aktivnost si je zmeraj potrebno popestriti na takšen ali drugačen način, saj je motivacija ključnega pomena za izpolnjevanje dolgoročnih ciljev, ki si jih želimo videti na svojem telesu.

Trebušni

Za pravi napredek je potreben pravi pristop:

  1. Za lepo oblikovan trebušček se je potrebno na vadbo psihično pripraviti in se skoncentrirati na mišice, ki jih boste obremenile. Nato se postavite v pravilen začetni položaj, ki ga določa posamezna vaja.
  2. Dihanje je eden izmed najbolj pomembnih faktorjev pri vajah za trebušne mišice. Ko boste v pravilnem začetnem položaju, se skoncentrirajte in sprva globoko vdihnete. Pri prvi fazi giba zrak kontrolirano izdihujete. Ko dosežete skrajno točko, zrak v celoti izdihnete. Nato sledi drugi del faze, kjer se vrnemo v začetni položaj in se naše mišice ob vdihu ponovno raztezajo. Sledi nova ponovitev.
  3. Pri količini ponovitev je pomembna kvaliteta in ne kvantiteta. Predlagam, da posamezno vajo izvedete 3-4 serije in pri vsaki seriji do 20 ponovitev.
  4. Za konec pa še en nasvet. Pri trebušnih mišicah je pomembno, da si izberemo vaje, ki smo jim kos in jih v prvi vrsti zmoremo pravilno izvajati, saj je od tega prav tako odvisen naš napredek. Bodite izvirne in posežite po različnih vajah, saj bo tako motivacija zmeraj prisotna! In ne pozabite, rezultati ne pridejo čez noč, jih pa zagotovo prinesejo jeklena volja, vztrajnost in pravilen pristop.

 VAJA ŠT. 1 – Polžek

Špela Horvat trebušne mišice Špela Horvat trebušne mišice

Vaja št. 3 – “Cik cak” nogice

Vaja_Cik cak nogice_1 Vaja_Cik cak nogice_2

Vaja št 4. – Risanje črke X

Vaja_x_1 Vaja_x_2

Razteg in obvezna regeneracija po treningu

Razteg Regeneracija

Zoe Leggings

Priznam, modne smernice so moja šibka točka, saj zmeraj visoke pete zamenjam za udobne športne teniske in namesto kakšnega dizajnerskega krila raje oblečem pajkice, ki mi na vsakem koraku nudijo svobodo in lahkotnost. Seveda pa zraven udobnosti zagovarjam tudi eleganco, ki jo vsaka ženska potrebuje ne samo v službi, ampak tudi kadar je športno aktivna.

Prav Zoe Leggings je znamka, ki vam bo nudila popolno udobnost in eleganco hkrati. Skrbno izbrani športni materiali vam bodo ustvarili čudovito postavo in vas dodatno motivirali, saj boste v teh oblačilih naravnost zasijale!

Špela Horvat Zoe Leggings

Špela Horvat

See you on: @horvatspela 

Facebook
Pinterest
Twitter