loading icon
Oj, jaz sem Špela, pa ti?

Končno tukaj? Naj se tvoje raziskovanje z menoj prične!
Preberi več...
Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
1
Çeşme: BOMBASTIČNO RAZPOLOŽENJE VKLOPLJENO
20.
avgust


spela horvat 38

Plaža Sole & Mare

Prvič v Češmah, zakon! Za vikend preživeti čas s prijatelji je nekaj najlepšega. Vreme je bilo vroče, uf za nas prevroče (več kot 40 stopinj). So pa ljudje v Češmah sami pozitivci. Težko srečaš nekoga, ki ne bi nosil velikega nasmeška na obrazu.

Ali veste kje sem?

spela horvat 34

spela horvat 30spela horvat 31spela horvat 43

Dobra hrana s prijetnimi ljudmi, pomenijo super prežitev čas!

spela horvat 27Vsak teden si za en dan s fantom privoščiva nekaj nezdravega, kot je recimo hitra hrana. Dobro je, da imaš “pregrešni obrok” enkrat na teden. Tako se bo tvoje telo potešilo in pridobilo nekaj odvečnega sladkorja. Zato skozi cel teden ne bo večje potrebe po slaščicah, sladkorju in prenajedanju. Vsaj pri meni to deluje, pa še z užitkom si potem kaj privoščim. Sladek obrok ti mora služiti kot nagrada, seveda, če ješ kvalitetno in zdravo hrano skozi cel teden. Še posebno, če si športnik, morajo tvoji obroki vsebovati prave in vse potrebne sestavine v zadostnih količinah. Zapomni si: En pregreh s hrano ti ne bo drastično povečal sladkorja v krvi!
Uživaj in ne pozabi, da si že sedaj dovolj sladek (zato se izogibaj “slabih” sladkorjev, saj v velikih količinah ne bodo koristili tvojem telesu)! Uživaj hrano, ki te bo napolnila s “surovo” energijo, dobro voljo in ti dala zdravo telo. spela horvat 25Melona s sladko smetano, jagodami, breskvami in polita s čokolado. Zelo osvežujoče!spela horvat 10

Strast do odbojke

Odbojka je definitivno moj najljubši šport. Igrala sem jo 7 let, še zmeraj jo igram, in to strastno, kot v dobrih starih časih. Je ekipni šport. Tukaj ne šteje “posameznik”, ampak prevladuje ekipa, ki skupaj funkcionira tako fizično kot mentalno. Kadar govorimo o odbojki, mi je še posebej všeč akcija celotnega telesa. Zame je eleganten šport, saj tukaj ni fizičnih kontaktov z drugimi. Znanje odbojke pa zagotovo najbolj prija v poletnih mesecih, na pesku in ob dobri družbi.

spela horvat 20

Del Arkas ekipe
V krasni družbi na odbojki na mivki. Na sliki Kamnik Matevž (bloker), Koç Mustafa (bloker), Ramazanoglu Mustafa (podajač), Yesilbudak Hasan (Libero). Fantje, želim vam dobro prihajajočo sezono.

IMG_7113

IMG_7121

Jaz & Matevž, Bağlan Varlık and Mustafa Koç.

spela horvat 54

spela horvat 33spela horvat 12spela horvat 14

spela horvat 19

spela horvat 4

Najbolj udobne Nike teniske, kar sem jih imela! Kamorkoli grem, jih vzamem s seboj. Včasih mi služijo za tek (le v parkih/gozdu/tartanu, kjer je površina dovolj mehka in prijazna kolenom. Zaradi nizkega in elastičnega podplata teniske niso primerne za trde površine), včasih za prosti čas. Teniske so zelo lahke, zato za poletje tudi nisi prevroče. Te »odpičene” barve ti lahko resnično popestrijo vsak kos oblačila. Edino privaditi se je potrebno na množičo ljudi, ki ne bo mogla odvrniti pogleda s tvoje obutve.

Še zmeraj ne veš kje lahko najdeš ta poletni kotiček?

IMG_6962

 To je Turčija!

Če še zmeraj ne veš kje si želiš dopustovati naslednje počitnice, potem ti garantiram, da lahko brez pomislekov rečeš Turčiji velik “JA”. Turčija ponuja veliko fantastičnih destinacij kot so: Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Alanya, Çeşme, Side, Kaş, Foça, Ayvalık, Kemer, Kusadasi, Manavgat, Datca,… Če si želiš biti obdan s prijaznimi ljudmi, vročim soncem, osvežujoçim morjem, dobro hrano, potem definitivno izberi to vročo državo!

Facebook
Pinterest
Twitter