loading icon
Oj, jaz sem Špela, pa ti?

Končno tukaj? Naj se tvoje raziskovanje z menoj prične!
Preberi več...
Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
1
Organi Cup
20.
julij


Le kaj je OrganiCup? Če vprašate mene – kot super zadovoljno uporabnico, ena zdrava, enostavna za uporabo in ekološka stvarca, ki nam ženskam lahko tiste “dneve” zelo olajša. Že tako smo v tem obdobju kot tempirane bombe, z nami se poigravajo hormoni in dnevi se zdijo zares težki, zato si resnično zaslužimo super rešitev, a se strinjamo?

Špela Horvat - OrganiCup

OrganiCup v prvi vrsti pozdravljam kot športnica in kot tiste vrste ženska, ki si rada poenostavi ter na hiter način odpravi vse ženske obveznosti. Pri uporabi OrganiCup-a je neizbežen tudi prihranek, ki ga prinaša tako za našo denarnico, kot naš ljubi planet. Odkar pa jo uporabljam je “zadihala” tudi moja omara v kopalnici, saj ni več polna vložkov in tamponov.

Špela Horvat - OrganiCup

OrganiCup je narejena iz 100% medicinskega silikona in ne vsebuje lateksa, barvil, strupov ali belil. Svojo skodelico lahko dobite v dveh velikostih in sicer na voljo je A velikost in B velikost. A velikost je primerna za ženske, ki še niso rodile in B za tiste, ki so že. Sama pri uporabi nisem imela nikakršnih težav, saj sem pred njo že nosila tampone. Ker je že vsaka od vas zagotovo nosila tampon, vsaj v času poletja na morju, vam lahko prišepnem, da je OrganiCup veliko boljša izbira. Pri njej veš, da je tam, a jo niti približno ne čutiš in ti ne povzroča nobenih preglavic. Prepričana sem, da se boste tudi ve nanjo zelo hitro navadile, hvaležne pa ji boste tudi zato, ker jo lahko imate vstavljeno do 12 ur.  Kot ženska, ki sem vsakodnevno izpostavljena športnim aktivnostim, sem OrganiCup-u še posebej hvaležna, saj na kratki rok več ne rabim skrbeti za menjavo vložkov ali tamponov in se lahko popolnoma posvetim temu, kar počnem.

Špela Horvat - OrganiCup

Z obiskom TUKAJ si zagotovite vse odgovore na vaša vprašanja kot so sestava OrganiCup-a, uporaba in vse ostale pomembne informacije, ki jih je potrebno vedeti!

Svojo OrganiCup si lahko v Sloveniji zagotovite TUKAJ. Obrnete pa se lahko tudi na:  ih@organicup.dk ali 070841231.

Tukaj pa sem tudi JAZ, ki me lahko kadarkoli pocukaš za rokav!

Screen Shot 2017-07-24 at 19.48.55

Meni je OrganiCup enostavno pisana na kožo, saj mi več ni potrebno nenehno skrbeti za menjavo vložkov ali tamponov, ob tem pa popolnoma ugaja mojemu življenjskem stilu. Morda bo tudi tvojemu, zato preizkusi in se prepričaj še sama.

Facebook
Pinterest
Twitter