loading icon
Oj, jaz sem Špela, pa ti?

Končno tukaj? Naj se tvoje raziskovanje z menoj prične!
Preberi več...
Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
1
MOJA SKRIVNOST ZA SIJOČE LASE VSAK DAN
4.
april


Priznam, lepotnih pripomočkov sem se zmeraj izogibala. Tako kot zaradi udobja in stila raje oblečem športna oblačila, sem do sedaj zmeraj nosila ravne-naravne lase, ki so med športno aktivnostjo speti v čop šli spontano po svoje. Sedaj, ko pa si lahko tako hitro uredim lepe-naravne kodre, si lase puščam večkrat tudi spuščene in zares uživam v svoji novi podobi, ki je športno-elegantna, torej primerna za vse priložnosti. Kodrčki se po lastnih izkušnjah obdržijo in ohranijo svojo strukturo tudi po športu. Sedaj je moja skrivnost tudi tvoja.

Naj bodo zraven tvoje ženstvenosti in samozavesti, lepi kodri pika na “i” tvojemu videzu!

JE BIL ŽE ČAS ZA SPREMEMBO! VŠEČNO?

Ker sem se v tem lepotnem “poslu” znašla prvič, me je pred uporabo zares zaskrbelo kako mi bo šlo od rok. A danes ti na uho le veselo prišepnem: “Brez skrbi, s Philipsovim kodralnikom si lahko vsi začetniki oddahnemo!” Vsebuje inteligentni indikator s funkcijo piska ob koncu oblikovanja in funkcijo samodejnega izklopa. To pomeni, da nas bo kodralnik sam opozoril, ko je oblikovanje kodra končano, medtem, ko funkcija samodejnega izklopa zaščiti lase, če se ti zapletejo. Če mene vprašate, dve najbolj pomembni funkciji, zaradi katerih bom pred vsemi drugimi kodralniki zmeraj izbrala tega!

Razlog številka 1, zakaj je ravnilec las v srednji šoli romal naravnost v koš, je ta, da sem se opekla! Verjamem, da se je tudi kateri izmed vas to zgodilo. Danes veliko stvari počnemo zelo hitro in Philipsov kodralnik je s tega vidika super! Uspe mu nadzorovati toploto, saj pametna zasnova popolnoma izolira toploto.
Ta je prisotna zgolj v objemu tvojih las. Torej tam, kjer mora biti!

Moj novi kodralnik mi dopušča, da z njim ne rabim preživeti veliko časa in da lahko med uporabo razmišljam o drugih stvareh, saj je res enostaven in funkcionalen.

Živim skozi šport in zdrav življenjski slog, zato si tudi za moje lase želim zdravega razvajanja. Do sedaj sem se izogibala ravnalcev las in vseh ostalih pripomočkov za oblikovanje las, saj so ti uničili konice in stukturo las. Philipsov kodralnik pa vsebuje zaščitno keramično prevleko s keratinom, ki nudi boljšo nego las. Las, las, las…. priznajte si, velikokrat se vse vrti okolji njih in ne smemo si zameriti, če si želimo biti lepe s tem, ko nosimo lepo pričesko!

Tiste, ki ste športnice veste, da nimamo veliko potrpljenja v kopalnici, a s pametnim sistemom za kodranje, ki uspe skodrati dvakrat več las v enem koraku, mi v 10. minutah uspe napraviti čudovite in obstojne kodre.

Zraven mojega jutranjena rituala, ki vsebuje skok v športna oblačila, zdrav ter obilen zajtrk, je od sedaj naprej na sporedu tudi prijateljevanje z mojim najljubšim kodralnikom. Tudi športnice si želimo ohraniti lepo pričesko po opravljeni športni aktivnosti.

Uporaba:
Ker ima kodralnik občutno daljšo cevko za oblikovanje, je kodranje povsem enostavno in hitro.

Na  zgornji “gumbek” pritisnemo, ko so lasje naviti in pripravljeni na kodranje. S prijetnim zvokom kodralnika boš občutila kako se tvoji lasje z občutkom vijejo okoli cevke.

Kodralnik ti prav tako omogoča 3 nastavljive smeri kodranja. Naravni videz kodrov, simetrične kodre na obeh straneh ali kakšna kombinacija čisto po svoje? Katero opcijo boš izbrala zase?

In še tri nastavitve časa ter temperature, s katerimi takoj dosežemo želen videz.

KO SE ŠPELA PRVIČ V ŽIVLJENJU SOOČI S KODRALNIKOM IZ OČI V OČI

Odkar uporabljam kodralnik Philips StyleCare Prestige, sem ugotovila, da si tudi moji lasje želijo dinamike in da za lepe kodre res ni potrebno veliko časa in energije. Kar je pa najpomembnejše, lasje bodo ostali zdravi, sijoči in lepi!

Facebook
Pinterest
Twitter